Leeuwendaal

No translation Midden in de Noord-Hollandse Purmerpolder ligt groepsaccommodatie Leeuwendaal. Deze stolpboerderij staat in het boerenland tussen Purmerend en Monnickendam. In de midweek biedt Leeuwendaal bed and breakfast aan. Vijf comfortabel ingerichte gastenkamers staan ter beschikking.

No translation Faciliteiten
De kamers zijn voorzien van douche en toilet. Op de kamers staan bedden van 2.20 m lang. Het luxe ontbijt krijg je geserveerd in de grote of kleine keuken. Vers brood wordt door de bakker bezorgd. De eigen kippen leveren kakelverse eieren. Je kunt bij Leeuwendaal ook zelf koken.
Het terras aan het water is een uitgelezen plek om ’s avonds te genieten van de omgeving onder het genot van een wijntje. Overdag kan je hier uitstekend vissen.

Omgeving
Op slechts een paar kilometer liggen historische stadjes als Edam en Monnickendam, met prachtige monumentale panden en heerlijke straatjes om door te slenteren. Ook voormalige vissersdorpen Marken en Volendam, met hun eeuwenoude tradities en klederdracht zijn zeker een bezoek waard. VOC steden Hoorn en Enkhuizen liggen op iets verdere afstand, maar met de auto ben je hier in ca. 30 - 45 minuten.

Extra
Leeuwendaal kan ook gereserveerd worden als groepsaccommodatie en biedt vergadermogelijkheden met veel faciliteiten.

Useful to know

Overnight accommodation
  • Double rooms: 4
  • Triple/quad rooms: 2
TV, audio, video & Internet
  • Internet connection: WiFi
Transport
  • Own car park: Yes
Pets
  • Pets: Pets permitted only by arrangement
Disabled facilities
  • Disabled access: Yes

Sharing

Contact

Leeuwendaal
Oosterweg 16e
1481 AN PURMER

Phone number: 06 21423671
Website: www.leeuwendaal.info
Email: info@leeuwendaal.­info
Fax: 0299 644 584