Over ons

Bureau Toerisme Laag Holland

Sinds 2010 dé destinatiemarketing organisatie (DMO) van de regio Laag Holland.

Bureau Toerisme Laag Holland staat voor...

Het versterken van de toeristische sector in de regio Laag Holland. Door regionaal de krachten te bundelen wordt productontwikkeling gestimuleerd en is de informatievoorziening eenduidig en helder, waarna dit bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Bureau Toerisme Laag Holland streeft naar duurzaam aanbod voor de bezoeker en aantrekkelijke vrijetijdsbesteding mogelijkheden voor de regiobewoner.

Bureau Toerisme Laag Holland gaat voor...

Het bundelen van krachten tussen provincie, gemeenten, recreatieschappen, VVV’s, lokale marketing- en promotieorganisaties en  (toeristische) ondernemers. Daarnaast signaleren wij kansen en uitdagingen in de markt, treden op als gebieds-vertegenwoordiger bij diverse platformen en brengen recreatief en toeristisch aanbod op eenduidige wijze onder de aandacht bij diverse doelgroepen. Een eenduidige visie en beleid zal Laag Holland kwalitatief nóg beter op de ‘recreatieve en toeristische’ kaart zetten.

In de pers

Campagnes & Projecten 2021

Bureau Toerisme Laag Holland

Blijf op de hoogte

Marketingplan 2021

Team & Raad van Toezicht

In samenwerking met de stakeholders werkt het team van Bureau Toerisme Laag Holland dagelijks met veel passie en plezier aan de marketing- en promotie en de versterking van het aanbod in Laag Holland. Op deze pagina stellen wij je graag voor aan ons team & Raad van Toezicht!

readMore
Team & Raad van Toezicht

Toolkit

De regionale activiteiten en hoogtepunten rondom jouw (recreatieve)onderneming gemakkelijk en professioneel onder de aandacht brengen? Dat kan! Maak eenvoudig en kostenloos gebruik van de toolkit en beeldbank gevuld met beeldmateriaal, kant-en-klare website teksten en logo’s. Ook vind je hier meer informatie over onze zoektocht naar de ambassadeur van het jaar 2021!

readMore
Naar de toolkit

Wil je nog meer weten?

In de regio Laag Holland werken wij actief voor 6 aangesloten gemeenten. Daarnaast voeren wij ook regelmatig projecten uit voor andere overheden. Het netwerk van partners binnen de promotie- en informatievoorziening is enorm. Wil jij weten wie al deze partners zijn? Je vind deze op onze partnerpagina. De resultaten van het afgelopen jaar zijn overzichtelijk terug te vinden in het jaarverslag. Heb je daarnaast vragen, ideeën of opmerking? Neem dan contact met ons op.