Laag Holland - De achtertuin van Amsterdam

Bureau Toerisme Laag Holland is sinds 2010 dé destinatiemarketing organisatie (DMO) voor de regio Laag Holland. Samen met onze partners promoten wij Laag Holland doorlopend bij zowel regionale, nationale en internationale bezoekers en verleiden wij hen om naar Laag Holland te komen. We combineren het grote en bekende aanbod met de verborgen parels van de regio, zodat we Laag Holland als aantrekkelijke bestemming positioneren voor vrijetijdsbesteding en (meerdaags) verblijf. Het bureau werkt samen met ruim 500 toeristische- en recreatieve ondernemers, recreatieschappen, partners, gemeenten en provincie Noord-Holland om het merk 'Laag Holland' te blijven versterken. Zo zetten we samen de regio Laag Holland op de kaart. Sluit je ook aan bij Bureau Toerisme Laag Holland, samen sterk vanuit lokale kracht!

Over ons - Bureau Toerisme Laag Holland

Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH) is dé organisatie voor de gebiedsmarketing van de regio Laag Holland. Iedere dag werken we voor en samen met ruim 500 toeristische- en recreatieve ondernemers, recreatieschappen, partners (VVV’s en lokale marketing- en promotieorganisaties), gemeenten en provincie Noord-Holland aan het versterken van het merk 'Laag Holland'. Door krachten te bundelen wordt productontwikkeling gestimuleerd en is de informatievoorziening eenduidig en helder. 

Toolkit

De regionale activiteiten en hoogtepunten rondom jouw (recreatieve)onderneming gemakkelijk en professioneel onder de aandacht brengen? Dat kan! Maak eenvoudig en kostenloos gebruik van de toolkit en beeldbank gevuld met beeldmateriaal, kant-en-klare website teksten en logo’s. Ook vind je hier meer informatie over onze zoektocht naar de ambassadeur van het jaar 2023!

Naar de toolkit