Slaap lekker

Laag Holland is een gebied dat uit zijn voegen barst van de ongerepte natuur, de gezellige stadjes en de originele activiteiten. Logisch dus dat deze streek op het gebied van overnachtingsaccommodaties ook wel het een en ander te bieden heeft. De mogelijkheden om hier te slapen zijn dan ook bijna oneindig en het ene adres is nog leuker en origineler dan het andere.

Overnachten op het water

In slaap gewiegd worden door het dansen van het water, terwijl je naar de sterrenhemel kijkt. Het klinkt als een buitenlands avontuur, maar in Laag Holland is dit op diverse locaties mogelijk. Van een kampeervlot tot compleet uitgeruste bootjes. Wordt één met de natuur en geniet van het gekwetter van watervogels en ganzen terwijl je eindeloos over het water tuurt. Even helemaal zen!

Klik hier voor slapen op het water
Unieke accommodatie in Noord-Holland: het kampeervlot van Flötten gevestigd in Katwoude, Waterland. Een prachtig gebied in Laag Holland.

Groepsaccommodaties

Groepen in alle soorten en maten vinden onderdak bij de mooiste groepsaccommodaties van Laag Holland. Bekijk hier het hele overzicht aan mogelijkheden. Van een bijzondere molenschuur in Werelderfgoed de Beemster tot een accommodatie met uitzicht op de koeien. Geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. 

Klik hier voor groepsaccommodaties

Lekker luxe logeren

Soms wil je je gewoon even helemaal in de watten laten leggen. Ontdek onze favoriete hotels waar luxe, ontspanning en gastvrijheid centraal staan en laat jezelf volledig verwennen. Geloof ons na één bezoek wil je nooit meer naar huis!