Eindeloos winkelen... - Van markten tot de leukste (boerderij)winkeltjes

Winkelen in Laag Holland is voor iedereen een feestje. Want voor iedere winkelliefhebber heeft Laag Holland wel iets te bieden. Ben jij van het vintage shoppen en struin jij het liefst ieder weekend alle kringloopwinkels van Noord-Holland af op zoek naar de mooiste pareltjes? Of ga jij alleen voor verser dan vers en haal je jouw Noord-Hollandse (streek)producten zo veel mogelijk bij de boerderijwinkel of van de weekmarkt? Dan is Laag Holland voor jou ‘the place to be’!

Purmerend Winkelstad

Een stadshart met unieke winkels en boetiekjes waar de klant nog koning(in) is en waar gedreven ondernemers hun beste beentje voor zetten. Waar vind je dat nog? Nou in Purmerend! Struin door de leukste straatjes van Purmerend en ontdek de unieke winkels en boetiekjes. Hier slaag je zeker!

Winkelen in Purmerend

Markten in Laag Holland

Het hele jaar door vind je in Noord-Holland de leukste markten, zo ook in Laag Holland. In deze regio hebben vele plaatsenhun eigen weekmarkt. Iedere week kun je hier terecht voor verse groenten en fruit, kaas, vis, delicatessen en meer. Naast weekmarkten worden hier jaarlijks ook vlooienmarkten, kofferbakmarkten en andere markten georganiseerd! Ben jij ook zo benieuwd naar de markten van deze week?

Markten in Laag Holland
Markt in Monnickendam

Meer dan alleen winkelen

In Laag Holland kun je natuurlijk niet alleen maar winkelen, dus redenen genoeg om langer te blijven. Boek een slaapplek in één van de unieke accommodaties, ontdek het ruime aanbod aan horecagelegenheden en kom gezellig langs in één van de VVV's. Zij vertellen je graag meer over de hoogtepunten van Laag Holland!