De mooiste routes in Laag Holland - Genieten in elk seizoen!

Ontdek prachtige routes in Noord-Holland: fietsen, wandelen en varen in Laag Holland bieden een schat aan mogelijkheden. Ervaar de diversiteit van weidse polders, charmante dorpen en adembenemende waterlandschappen. Ontdek het typisch Hollandse landschap per fiets, langs historische bezienswaardigheden zoals Monnickendam, Edam en Marken. Verken wandelpaden langs dijken en boerenland in de Beemster of verken de waterwegen van de regio per boot. Noord-Holland biedt een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van fietsen, wandelen en watersport.

Inspiratie voor je volgende route - De leukste routes door Laag Holland

Ben je op zoek naar ideeën voor je volgende ontdekkingstocht? Neem dan een kijkje in onze blogs over fietsen, wandelen en varen in Laag Holland! Laat je inspireren door aanbevolen routes en ga op ontdekkingstocht door deze prachtige regio in Noord-Holland.

10x de mooiste fietsroutes

Ontdek pittoreske dorpjes en historische steden per fiets terwijl je geniet van adembenemende vergezichten over karakteristieke landschappen. Ontdek de top 10 leukste fietsroutes in Laag Holland die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Lees de blog
Twee vrouwen die op de fiets Broek in Waterland verkennen.

10x de mooiste wandelroutes

Verken groene boerenlandpaden en authentieke Hollandse routes, of maak een wandeling langs charmante stadjes en schilderachtige dorpjes. Ontdek de top 10 mooiste wandelroutes in Laag Holland die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Lees de blog
Wandelen in het Wormer- en Jisperveld

8x de mooiste vaarroutes

Wie Laag Holland zegt, zegt water. Het is dan ook geen verrassing dat liefhebbers van water graag het landschap verkennen vanaf de waterwegen. Huur een boot bij een van de verhuurbedrijven en verken de 10 leuke vaarroutes die speciaal voor jou zijn samengesteld in Laag Holland.

Lees de blog

Routeoverzicht

Ontdek Laag Holland - Fietsen, wandelen en varen

Laag Holland is een regio die zich perfect leent voor avontuurlijke verkenningstochten te voet, op de fiets of vanaf het water. Fietsliefhebbers kunnen genieten van schilderachtige routes langs groene weilanden, windmolens en karakteristieke dorpjes. Ontdek de historische steden zoals Monnickendam, Edam en Marken op een ontspannen fietstocht door het typisch Noord-Hollandse landschap. Wandelaars worden verwend met een diversiteit aan paden, variërend van rustige boerenlandwegen tot sfeervolle wandelpaden door pittoreske stadjes. Verken de prachtige natuur van De Beemster en geniet van de weidse uitzichten over het land. Voor liefhebbers van water biedt Laag Holland een unieke ervaring. Huur een boot en vaar langs kronkelende rivieren, door schilderachtige grachten en over uitgestrekte plassen. Laat je betoveren door de rust en schoonheid van het waterlandschap. Of je nu kiest voor fietsen, wandelen of varen, Laag Holland staat garant voor een onvergetelijk avontuur in het échte Noord-Hollandse landschap.