Alle avonturen binnen handbereik - met de leukste activiteiten van Laag Holland

In de Noord-Hollandse regio Laag Holland barst het van de activiteiten voor jong en oud. De een heerlijk in de frisse buitenlucht en de ander lekker binnen voor de iets mindere dagen. Of je nu op zoek bent naar avontuur en spanning of juist wilt ontspannen, hier in Laag Holland kan het allemaal!  Zoek bijvoorbeeld de hoogte en spanning op in Klimpark Twiske, ontsnap uit een Escape Room of ontdek de regio met één van onze wandel- of fietsroutes. Echt iedereen kan zich hier eindeloos vermaken! Weet jij al wat je gaat doen vandaag?

Fietsen & Wandelen

In Laag Holland nemen maar liefst 60 fietsroutes en 70 wandelroutes je mee door het Noord-Hollandse landschap. Van korte ommetjes tot langeafstandsroutes, Laag Holland heeft voor iedereen een geschikte route. Vind hier jouw favoriete fiets- of wandelroutes door Laag Holland en ga op ontdekking!

Ontdek de fiets- en wandelroutes
Twee vrouwen die op een zonnige dag fietsen door Broek in Waterland

UITagenda

Het hele jaar door biedt Laag Holland het perfecte decor voor talloze evenementen. Wat dacht je van het rondstruinen op één van de (jaar)markten, een prachtige voorstelling of tijdelijke tentoonstelling? In onze UITagenda vind je de leukste evenementen van dit moment. Waar wacht je nog op? Geniet, trek er lekker op uit en ervaar Laag Holland ten top!

Naar de UITagenda
Evenement 'Eten op rolletjes' in het Leeghwaterpark in Purmerend