Coffee & Cacao

No translation In een karakteristiek pand in de binnenstad van Monnickendam bevindt zich Lunchcafé, Chocolaterie, Patisserie Coffee & Cacao. Het nodigt je uit met verse koffie, chocolade en vers gebakken taart. Met veel enthousiasme en inzet creëert het complete team een prettige sfeer. Een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment voor een betaalbare prijs maakt het geheel compleet.

No translation Voor de lunch kan je kiezen uit verschillende soorten verse broodjes, salades en soep. Vanaf 09.30 uur kan men de dag ook starten bij Coffee & Cacao met een lekker vers ontbijtje. Het is ook mogelijk om broodjes te bestellen en mee te nemen.

In de Chocolaterie worden alle bonbons op ambachtelijke wijze gemaakt. De chocolade heeft het QPP-keurmerk: gegarandeerde kwaliteit en duurzaam geproduceerde cacao.

In de patisserie worden de klassiekers chocolade-, appel- en frambozentaart gemaakt. Ook is er een taart van de dag. Deze taarten, of punten ervan, kunnen ook meegenomen worden. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om taarten vooraf te bestellen. Wilt je een persoonlijke tekst op de taart of zoekt je de ultieme bruidstaart? Neem dan contact op met de staf van Coffee & Cacao.

Volgens Engelse traditie verzorgt het Lunchcafé high tea’s. Onder het genot van een heerlijke pot thee of een kop koffie kan je genieten van tal van kleine hapjes, zowel hartig als zoet, aangevuld met chocoladefondue. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk: High Tea de Luxe, Royal High Tea, Kiddies High Tea en Chocolade High Tea.

Arrangementen
De intieme sfeer in combinatie met de rustieke uitstraling zorgen dat Coffee & Cacao de ideale locatie is voor vele gelegenheden: een toast op een huwelijk, een verjaardag of het afscheid van een collega, enz.

• Naast het door de Patisserie laten verzorgen van een bruidstaart is het mogelijk om deze in de Lunchroom aan te snijden samen met de gasten, onder het genot van een glas champagne. In het kader van Trouwen in Waterland werkt Coffee & Cacao samen met het Trouw Team Waterland.
• Ontdek Waterland en combineer een bezoek aan Coffee & Cacao met een vaartocht. De schipper vaart het gezelschap met zijn luxe sloep ‘De Swarte Swaen’ door het prachtige Waterland. Eventueel kan deze tocht gecombineerd worden met een bezoek aan pannenkoekhuis ‘De Witte Swaen’ in Broek in Waterland.
• Bij Coffee & Cacao worden verschillende workshops gegeven: luxe bonbons maken, creëer je eigen taart, hippe cupcakes, etc

Useful to know

Eating establishment
  • Type of eating establishment: Lunchroom
Disabled facilities
  • Disabled access: Yes

Sharing

Contact

Coffee & Cacao
Zuideinde 3
1141 VG MONNICKENDAM

Phone number: 0299 654 343
Website: www.coffeecacao.nl
Email: herre211@planet.­nl

Opening hours

Tuesday:
09:30 - 17:30 hrs
Wednesday:
09:30 - 17:30 hrs
Thursday:
09:30 - 17:30 hrs
Friday:
09:30 - 17:30 hrs
Saturday:
09:30 - 17:00 hrs
Sunday:
10:30 - 17:00 hrs