Zijn&Zorg Uit de Wind

No translation Zijn&Zorg Uit de Wind biedt de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op weiland en water in het authentieke Broek in Waterland.

No translation

Het appartement is volledig aangepast voor minder validen met de mogelijkheid om zorg te krijgen. Voor iedereen met én zonder beperking is het een mooie plek uit de wind.

Indeling

De ruimte bestaat uit een zit- en slaapgedeelte met een volledig ingerichte keuken en ruime badkamer en 2 privé terrassen. In de hoek van het zitgedeelte bevindt zich een keuken met onderrijdbaar en verstelbaar hoog-laag aanrechtblad en een eethoek. In het zitgedeelte is ook een slaapbank aanwezig voor een meereizende mantelzorger of derde gast. Verder staat in het zitgedeelte een elektrisch verstelbare relaxfauteuil. In de slaapkamer staan twee verstelbare bedden met hoog/laag functie om eventuele zorg uit te kunnen voeren of op hoogte te zetten zodat je makkelijk uit bed komt. De ruime badkamer is rolstoeltoegankelijk met een onderrijdbare wastafel en een douche zonder drempel.

Zorg
Als je bent aangewezen op persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg is Zijn&Zorg Uit de Wind het aangewezen vakantieadres; gezellige kleinschaligheid en persoonlijke zorg in een volledig aangepaste huiselijke omgeving. Ook voor een andere reden dan vakantie, kan een kortdurend verblijf met aanpassingen en/of zorg hier geboden worden.

Ligging
Op 10 autominuten van Amsterdam en Volendam met prima busverbindingen ligt Broek in Waterland zeer centraal tussen Amsterdam, Edam/Volendam, Marken en de Zaanstreek. Ook via water is Zijn&Zorg Uit de Wind bereikbaar, je kunt hier aan de steiger afmeren met eigen boot. Voor fietsers is er een uitgebreid fietsnetwerk rondom Broek in Waterland met gemarkeerde routes. Vanaf het Startpunt Broek in Waterland, van het Wandelnetwerk Noord Holland, kan je drie gemarkeerde wandelroutes lopen.

Huisdieren
Een hulphond is toegestaan.

Useful to know

Overnight accommodation
  • Double rooms: 1
Facilities (General)
  • Smoking: Entirely no-smoking
TV, audio, video & Internet
  • Internet connection: WiFi
Pets
  • Pets: Pets not permitted

Sharing

Contact

Zijn&Zorg Uit de Wind
Woudweeren 14
1151 AV BROEK IN WATERLAND

Phone number: 06 39597939
Website: www.uitdewind.eu
Email: info@uitdewind.­eu