Swanenburgh

Swanenburgh befindet sich in ruhiger und sichere Lage,.entfernt von Gedränge und Hochbetriebs Amsterdams. Sie könne jedoch innerhalb von 20 Minuten im herzen Amsterdams sein. Swanenbugh Ferienwohnungen ist ideal für Familien, Gruppen, Paare oder unabhängige Reisende. Zur Verfügung stehen Studio- Einheiten, 2er, 3er oder 4er Schlafzimmer- Wohnungen. Unsere Wohnungen sind geräumig und beinhalten eine voll ausgestattete Küche und ein privates Badezimmer. Bei uns erhalten Sie ein Gesamtpacket aus Freundlichkeit und Sauberkeit.

Keine Übersetzung Faciliteiten
In de Hooiberg bevindt zich een ook accommodatie die toegankelijk is voor invaliden. De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een grote boerenkeuken met professioneel fornuis en afwasmachine. Verder is er een TV, CD- en DVD-speler, vloerverwarming en draadloos internet.

In het achterom staan een wasmachine met droger en een vrieskast ter beschikking van de gasten. In deze verbouwde boerderij is de voormalige dors ingericht als recreatieruimte met bar en biljart. Er is een aparte rokerskamer.

Omgeving
In de directe omgeving liggen Edam, Volendam, Monnickendam, Purmerend, Alkmaar (20 km) en Amsterdam (20 km). Al deze steden bezitten een grote schat aan historisch verleden. Voor de liefhebber is er gelegenheid om de hengel uit te werpen in het water rond de appartementen of lekker een stukje te gaan wandelen of fietsen in de omgeving.

Extra
Gasten kunnen bij Swanenburgh ook individueel een appartement boeken.

Wissenswertes

Kapazität
  • Anzahl Personen: 22
Für Kinder
  • Kinderbett: Ja
Zielgruppe
  • Gruppen: Ja
Ausstattung (Allgemein)
  • Rauchen: Nichtraucherzimmer
TV, Audio, Video & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Küche und Kochen
  • Kochgelegenheit für Gruppen: Ja
Haustiere
  • Haustiere: Haustiere verboten

Teilen

Contact

Swanenburgh
Oosterweg 14e
1481 AN PURMER

Telefonnummer: 0299 641 014
Fax: 0299 667 771
Webseite: www.swanenburgh.nl
Email: info@swanenburgh.­nl