Uitzicht over Marken

TOP Marken

Contact

TOP Marken
Kruisbaakweg
1156 DG Marken
Plan je route

TOP's zijn Toeristische Overstap Punten. Bij elke TOP kun je je auto parkeren, om vervolgens per fiets, te voet of per boot de landelijke omgeving te ontdekken.

Bij elke TOP vind je op de informatiezuil routes, die je laten kennismaken met de mooiste plekjes, de rust en de natuur in Laag Holland. Onderweg zijn er op verrassende locaties rustpunten en horecagelegenheden. De TOP’s helpen je op weg om ze te vinden. De TOP´s zijn te herkennen aan de groene informatiezuilen. 

Ontdek het prachtige eiland Marken boordevol historie, bijzondere verhalen en mooie natuur. Slenter in het pittoreske dorp langs de historische groene huizen en waan je in een stukje authentiek Nederland. Via de dijk wandel je naar ‘Het Paard van Marken’ en geniet je van het waanzinnige uitzicht over het Markermeer. Het Marker museum toont het leven en tradities van weleer en aan het einde van de dag kom je heerlijk tot rust in één van de gezellige horecagelegenheden. Wie weet wacht er wel een prachtige zonsondergang op je!

Locatie