Valentijnsdag in Noord-Holland - Tips & ideeën voor een liefdevolle dag in Laag Holland!

14 februari is het Valentijnsdag. Het is dé dag waarop wij onze geliefden extra in het zonnetje zetten of onze stille liefde kenbaar maken. Verras dit jaar jouw vriend(in), stiekeme vlam, vader, moeder of wie je dan ook wilt verrassen met een speciaal Valentijnsmenu in een romantisch restaurant, een mooi cadeau of een romantisch weekendje weg. Speciaal voor jou hebben wij de lekkerste Valentijnsmenu’s, de meest romantische overnachtingslocaties en leukste activiteiten in Noord-Holland op een rijtje gezet.
Wie ga jij deze Valentijnsdag verrassen?

 • Romantisch overnachten

  Sluit je romantische avond af met een overnachting in Laag Holland. Kies bijvoorbeeld voor Inn on the Lake, Suitehotel de Posthoorn of het Tinyhouse aan de Dijk. Hier vind je voor ieder wat wils!

  Romantisch overnachten
 • Valentijn op het menu

  Ga op 14 februari met je geliefde genieten van een romatisch Valentijnsdag diner bij één van de gezellige restaurants in Laag Holland. Een aantal restaurants hebben, naast hun a la carte menu, speciale Valentijnsdag menu's voor jullie samengesteld. 

  Valentijn op het menu Twee mensen samen een het diner bij restaurant Fenicie.
 • Vier de liefde in Laag Holland

 • Even lekker niks

  Voor de ultieme ontspanning ben je in Laag Holland aan het juiste adres. Geniet deze Valentijnsdag samen van bijzondere welness locaties middin in het unieke Noord-Hollandse landschap van Laag Holland!

  Even lekker niks
 • Op zoek naar hartjes....

  Ga op zoek naar de hartjes in De Beemster en maak kans op mooie prijzen! 

  Op zoek naar hartjes.... Valentijnshartje op tafel in een restaurant.

Valentijn op het menu - in Laag Holland

Ga op 14 februari met je geliefde genieten van een romatisch Valentijnsdag diner bij één van de gezellige restaurants in Laag Holland. Een aantal restaurants hebben, naast hun a la carte menu, speciale Valentijnsdag menu's voor jullie samengesteld. Liever thuis genieten van een heerlijk diner? Bestel dan één van de speciale Valentijnsdag boxen voor thuis. Bijvoorbeeld de 'Love is all you need' box of 'Self love' box van Taste of Landsmeer of de Beemster's Trots 'Valentijn borrel' box van Visit Beemster

Trouwen in Laag Holland

Ben jij van plan je geliefde ten huwelijk te vragen deze Valentijn? Laag Holland is hét decor voor de mooiste dag van je leven. Trouwen op het water óf op het laagste punt van Noord-Holland? De mogelijkheden zijn Eindeloos! Doe hier alvast inspiratie op voor de mooiste en meest unieke trouwlocaties in Laag Holland.

Trouwlocaties
Op zoek naar trouwlocaties in noord holland? Trouw op het schip van VFC Zeilcharters!

Ga op zoek naar hartjes in De Beemster - en maak kans op leuke Valentijns prijzen!

Februari staat in het teken van liefde! Door de hele Beemster is er liefde verspreid bij haar BeemSTERREN en Parels. Ga op zoek naar de ruim 60 "verstopte" harten en maak kans op mooie prijzen. Wat moet je doen? Ga lekker uit eten, boek een overnachting of haal jouw boodschappen vers bij één van de boerderijwinkels. Ga bij deze locaties op zoek naar het hartje en maak samen met jouw Valentijn een foto bij het hart, deel je foto op Facebook of Instagram en tag @visitbeemster. Wie weet win jij dan wel één van de mooie Valentijn prijzen. Visit Beemster geeft de komende tijd tips over waar de hartjes zijn verstopt, dus houd hun socials goed in de gaten.