Eindeloos ontspannen - in Laag Holland

Voor de ultieme ontspanning ben je in Laag Holland aan het juiste adres. Midden in dit rustgevende Noord-Hollandse landschap liggen wel twee heel bijzondere wellness en sauna locaties: Fort Resort Beemster en Sauna & Beauty Den Ilp. Fort Resort Beemster is midden in de Beemster gevestigd in een oud fort van de Stelling van Amsterdam. Het fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is vandaag de dag een unieke Spa & Wellness met bijzondere baden en sauna’s.

Bij Sauna & Beauty Den Ilp hangt een oase van rust. Met maar liefst 9 verschillende soorten sauna's, 10 baden en douches, diverse massagebehandelingen en een Hammam beleef je in het Noord-Hollandse Den Ilp een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan. Zin in iets meer privacy? Boek dan een hotel of vakantiehuisje met (privé) sauna of jacuzzi. Op welke manier je ook wilt ontspannen, het kan hier in Laag Holland!

 • Fort Resort Beemster

  Fort Resort Beemster is dé plek voor een heerlijk dagje wellness op een unieke locatie in de Beemster.

  Fort Resort Beemster Klein Bali van Fort Resort Beemster
 • Overnachtingen met wellness

  Vind een hotel of vakantiehuisje met (privé) sauna en/of jacuzzi en kom ontspannen in Laag Holland.

  Overnachtingen met wellness Een jacuzzi in de wellness van In on the Lake
 • Wellness in Laag Holland

 • Sauna & Beauty Den Ilp

  Met 9 sauna's en 10 baden & douches kun je bij Sauna & Beauty Den Ilp ultiem genieten!

  Sauna & Beauty Den Ilp Zwembad van Sauna & Beauty Den Ilp

Eindeloos golfen - in Laag Holland

In Noord-Holland barst het van de golfbanen. Twee van deze golfbanen liggen verscholen in het prachtige Laag Hollandse landschap: BurgGolf Purmerend en Kavel II Beemster. Bij beide banen kun je terecht voor een heerlijk dagje golfen en golflessen, maar ook voor een hapje en drankje in het naastgelegen restaurant.

BurgGolf Purmerend

Deze unieke golfbaan in Purmerend biedt je maar liefst 45 holes. De holes zijn ruim opgezet en bieden voor zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde. De kwaliteit van de baan maakt BurgGolf Purmerend tot één van de meest geliefde greenfee- en evenementenbanen. Wanneer kom jij een balletje slaan in Purmerend?

Naar BurgGolf Purmerend

Golfbaan Kavel II Beemster

Golfbaan Kavel II in werelderfgoed de Beemster is een 9 holes wedstrijdbaan met een B-status. Deze polderbaan is rijk aan historische waterhindernissen en heeft uitdagende greens. Extra leuk: ook niet leden zijn hier van harte welkom! Geen ervaring? Kom dan een balletje slaag op de driving range of oefen erop los op de puttinggreen.

Naar Golfbaan Kavel II Beemster
Een hol van Golfbaan Kavel II in de Beemster.