Wandeling VVV-gidsen | Volendammerdagen

Als onderdeel van de officiële opening, zal er een culturele wandeling met VVV-gidsen door het dorp worden gelopen. Beleef Volendam tijdens de Volendammerdagen en loop op zaterdag 29 juni om 13:15 uur mee met de (gratis) wandeling met VVV-gidsen.

De wandeling zal worden gelopen en is ongeveer 2 KM. Tijdens de wandeling zal je worden geprikkeld door kunst, klederdracht en muziek! Denk hierbij aan: En Plein Air kunstenaars in de Haven en het Doolhof, voordrachten van dichter Sijmen Tol en een prachtige presentatie van klederdracht bij Het Volendams Museum. Tijdens de wandeling kun je op diverse plekken ook genieten van muzikaal talent van de Fanfare Wilhelmina Volendam. 

Er is plek voor maximaal 40 personen tijdens deze wandeling, VOL = VOL! Je kunt je alvast aanmelden voor de wandeling via: y.zeeuw@laagholland.com. Graag vermelden: Naam, hoeveel personen en aanmelding VVV wandeling particulieren Volendammerdagen. 

Deze wandeling is tijdens het Volendammer weekend ook omgetoverd tot een speurtocht voor kinderen welke start bij de Pop-up kunstexpositie van Volendamse kunstenaars Angela Kwakman, Angelique van den Hogen en Jan Stuijt. 

Het volledige programma vind je op de pagina over de Volendammerdagen.

Wanneer

  • Zaterdag 29 juni 2024 13.15 - 15.00 uur

Locatie