De Online Fotoclub Expositie

De Online Fotoclub Expositie

Welkom bij de Online Fotoclub, oftewel DOF! Deze club is een levendige gemeenschap van enthousiaste fotografen die samen het prachtige landschap van Nederland en daarbuiten verkennen. Hoewel onze leden verspreid zijn over het hele land, is Noord-Holland het kloppende hart van onze club.

Neem bijvoorbeeld de recente activiteit, georganiseerd door Joke en Laura. Zij hebben een prachtige foto-expositie opgezet in de historische Grote Kerk van Oosthuizen. Van 7 juli tot en met 28 juli ben je van harte welkom om de werken te bewonderen, elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14:00 en 17:00 uur. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Elf van de getalenteerde fotografen zullen hun werk tentoonstellen, wat een diverse verzameling aan stijlen en onderwerpen belooft. Van de natuurlijke schoonheid van landschappen tot de intrigerende details van stedelijke verkenningen, deze tentoonstelling weerspiegelt de uiteenlopende interesses en talenten van de DOF-leden, variërend van natuur- en architectuurfotografie tot portretten.

Wanneer

  • Elke vrijdag, zaterdag en zondag t/m 28 juli 2024 14.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie