Zwembad De Breek - Lekker plonsen in de buitenlucht

Zin in een dagje waterpret met het hele gezin? Of wil je gewoon eventjes baantjes trekken? Plan dan een dagje naar buitenzwembad De Breek in het Noord-Hollandse Landsmeer. Hier kunnen de volwassenen en grote kinderen op en top genieten in het grote bad terwijl de kleintjes met hun ouders spelen in het pierenbadje. Tijd voor een pauze? Strijk dan lekker neer op de ligweide en geniet van het zonnetje. Door het verwarmde zwembad is het bij zwembad De Breek ook bij iets minder weer heerlijk vertoeven!

Scooter Experience - Toeren zonder uitstoot

Scheur met de elektrische scooters van Scooter Experience door het Noord-Hollandse landschap! Spring in Landsmeer op de scooter en maak, net zoals Bas Smit en Nicolette van Dam, kennis met de 'achtertuin van Amsterdam'. Doorkruis de natuurrijke omgeving van Landsmeer of ontdek de mooiste dorpen als Monnickendam, Broek in Waterland en Ilpendam. Kies jij voor één van de uitgestippelde routes of ga bepaal jij je eigen route?

Historisch rondje Landsmeer - Ontdek de unieke historie van Landsmeer

Voor de echte natuur- en cultuurliefhebber is de fietsroute 'Historisch rondje Landsmeer' een absolute aanrader. Volg aan de hand van de knooppunten de fietsroute en laat je meenemen door dit unieke Noord-Hollandse landschap. Al fietsend kom je langs alle bijzondere culturele en historische hoogtepunten van Landsmeer. Hier en daar vind je op de route een informatiebord met meer informatie over dit prachtige gebied. 

Nog meer leuks in Landsmeer...

Naast een heerlijk dagje bij zwembad De Breek, is er in en rondom Landsmeer nog veel meer leuks te beleven. Of je nu de rust wilt op zoeken in het Ilperveld en Het Twiske of juist de pittoreske dorpen van Laag Holland wilt ontdekken, vanuit Landsmeer kun je alle kanten op. Om je een handje te helpen hebben wij onze favoriete activiteiten hier uitgelicht... Voor meer leuke adressen in Landsmeer ga je naar Welcome in Landsmeer. Weet jij al wat je gaat doen vandaag?