poster met tijdschema

Half day retreat Sound & Breath

Op 16 juni 2024 kun je deelnemen aan een rustgevende Sound & Breath Journey, een halfdaagse retraite vol ontspanning en verbinding. Het programma begint om 13.00 uur met een warm welkom en de mogelijkheid om te genieten van thee en koffie.

Om 13.30 uur start het programma met een deelronde, waarbij deelnemers hun intenties delen met behulp van een talking stick, gevolgd door een cacaoceremonie en ademsessie om diepe ontspanning en verbinding te bevorderen. De reis wordt afgesloten met een soundjourney, waarbij deelnemers worden ondergedompeld in een bad van rustgevende geluiden.

De locatie, Huize Leeghwater in Zuidoostbeemster, biedt een prachtige omgeving om tot rust te komen en te genieten van deze ervaring. De prijs voor de middag bedraagt €66,- per persoon, inclusief thee, water, cacao, soep en alle activiteiten. Aanmelden kan via de website van Hipsy. Voor meer informatie over deze unieke retraite kun je contact opnemen met Hille of Francis via de verstrekte contactgegevens. Wees welkom om de zachte kracht van adem, hartverwarmende cacao en rustgevende geluiden te ervaren tijdens deze bijzondere Sound & Breath Journey.

Wanneer

  • Zondag 16 juni 2024 13.00 - 17.30 uur

Prijzen

  • € 66,00

Locatie