Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar
GLock ’45 groepsfoto

Zit- en staconcert

We make countrysatirerock’n’roll. That’s an actual word. Een vrolijke combinatie van het slepende van country, de lach van de satire en …

We make countrysatirerock’n’roll. That’s an actual word. Een vrolijke combinatie van het slepende van country, de lach van de satire en de kracht van rock ‘n’ roll. It’s the Glock ’45! Naast muziek is entertainment een belangrijk aspect van Glock ‘45. Het verhaal gaat dat we samen op een trailerpark wonen. Uit verveling zijn we een band begonnen. Ín kostuum, ín de schmink,úit decomfort-zone, ín de gordijnen. Onze fascinatie voor Amerikaanse trailer trash cultuur zorgt voor gelijkenissen met televisieseries als Trailer Park Boys en My Name is Earl. Een ander goed voorbeeld is Wheeler Walker Junior. Gevatte teksten, close harmony en scheurende gitaren. Dit alles in een hoge energie live show. Want waar Glock ‘45 komt is het feest! Of er nu 3 man en een paardenkop zit of een kippenhok vol kippen; smack my ass and call my Daisy cause this is gonna be gunpowder!

Huisband
Natuurlijk staat ook de huisband weer op het podium. Heb je zin om mee te spelen of te zingen? Dat kan. Als je meedoet speel je één keer mee met de huisband een week voorafgaand aan het optreden.Meer info, inschrijven of een complete setlijst ontvangen ? Mail naar huisband@p3purmerend.nl en je krijgt alle informatie.

Prijzen

  • € 7,50

Locatie