Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar
Beatrice zingt Brel

Beatrice zingt Brel

Op 9 oktober 2023 is het 45 jaar geleden dat Jacques Brel overleed. De Belgische zanger, componist en tekstschrijver groeide begin jaren zestig uit tot een internationale beroemdheid.

De intense manier waarop hij zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn op het podium voor het voetlicht bracht, is tot op heden ongeëvenaard. Zangeres/songwriter Beatrice van der Poel trekt de stoute schoenen aan en vertolkt in haar nieuwe theatershow Beatrice Zingt Brel die prachtige Brel-chansons in het Nederlands.

Beatrice wordt begeleid door pianist Leo Bouwmeester die ook wijlen acteur Jeroen Willems’ ode aan Brel muzikaal vormgaf, Sanne van Delft van onder meer muziektheatergroep Släpstick op contrabas en violist Micha Molthoff die eerder optrad met Herman van Veen en Jaap van Zweden.

Na de lovende recensies op de vorig jaar uitgebrachte EP ‘Beatrice zingt Brel’ komt dit jaar, op de sterfdag van Jacques Brel het nieuwe album van Beatrice van der Poel, ‘Laat me niet alleen’ uit met daarop 13 tracks uit de voorstelling Beatrice zingt Brel.

Prijzen

  • € 21,20

Locatie