Met Esmee van Oostende en Arijan van Bavel!

Arijan van Bavel en Esmee van Oostende wonen in Tilburg naast elkaar. Met alle voor en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel …

Arijan van Bavel en Esmee van Oostende wonen in Tilburg naast elkaar. Met alle voor en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel dat je ALTIJD bij elkaar terecht kan en elkaar alles gunt. Want Arijan is nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok volgers van Esmee. En Esmee heeft er ook nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. Met het thema buren als uitgangspunt zetten ze het theater op z’n kop met een gloednieuwe revue. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op.De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen, gluren we met Arijan en Esmee onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand.En blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend? Vanaf 2024 in de theaters.    

Esmee van Oostende: Is een entertainer pur sang! En dat zie je terug in de hoeveelheid volgers: Tiktok 1.1 miljoen volgers – Instagram: 125.000 volgers – YouTube: 89.500 abonnees.

Wanneer

  • Vrijdag 4 oktober 2024 20.30 - 22.35 uur

Prijzen

  • € 17,50

Locatie