Wijn op 't Plein is een levendig wijnfestival in Noord-Holland waar je meer dan 100 soorten wijnen kunt ontdekken. Geniet van witte, rode, rosé en mousserende wijnen, allemaal verkrijgbaar per glas of per fles. Proef heerlijke hapjes, van kaasplankjes tot foodtruck-burgers.

Wijn
Zoals vermeld zijn er meer dan 100 wijnen te proeven verdeeld over 6 wijnbarren. Alle wijnen zijn al per glas vanaf € 4,= of per fles te verkrijgen. Veel witte en rode wijnen, maar zeker ook de rose wijnen en mousserende wijnen zijn te verkrijgen. Ben je liefhebber van een mooie Spaanse Rioja, een frisse Sauvignon Blanc uit de Marlborough streek of liever een verrassende Carmenere uit Chili? Alles is aanwezig en “een must” voor de echte wijnkenner.

Spijs
Terwijl je aan het genieten bent van de heerlijke wijntjes zijn er uiteraard ook genoeg hapjes en gerechtjes te verkrijgen. Of je nou trek in een kaasplankje of charcuterie heb of liever een goede burger uit de Foodtruck wil, alles is aanwezig

Entertainment
Gedurende het evenement is er op ieder moment een DJ die heerlijke zwoele hits ten gehore brengt. Daarnaast zullen er diverse live acts zijn.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 22 juni 2024 t/m 23 juni 2024 15.00 - 23.00 uur

Prijzen

  • € 13,50

Locatie