2x slapen aan het water - Kom tot rust aan de IJsselmeerkust

In Laag Holland speelt het water een prominente rol. Van slootjes en plassen, tot drooggelegde gebieden, tot dijken en schiereilanden, waterliefhebber zijn hier aan het goede adres. Wat is er mooier dan overnachten aan de kust van de voormalige Zuiderzee? Hieronder twee leuke logeeradressen aan het water uitgelicht.

1. Hotel Old Dutch

Beleef de de bruisende haven van Volendam

Hotel Old Dutch ligt in aan de haven van het beroemde Volendam. Vanuit de kamers van dit hotel heb je een fantastisch uitzicht over de voormalige Zuiderzee. Stap de deur uit en beleef de bruisende dijk van Volendam, pak de Marken Express naar het schiereiland Marken of zoek de rust op en ontdek Waterland op de fiets of met een mooie wandeling.

Hotel Old Dutch - Volendam

2. Hotel Marinapark

Het gemak van een vakantiepark en de luxe van een hotel

Hotel Marinapark is onderdeel van het gelijknamige Roompot vakantiepark. Gelegen in het historische Volendam, het hotel is gebouwd in een typische Volendamse bouwstijl met groene houten huisjes en bijzondere gevels. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om het omliggende gebied te voet of op de fiets te ontdekken, hoewel je het park niet uit hoeft om alles te vinden wat je nodig hebt!

Hotel Marinapark - Volendam