Online promotie

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit tevoren. Wil jij ook profiteren van het bereik van Bureau Toerisme Laag Holland? Hieronder vind je de online promotiemogelijkheden. Het brede scala aan mogelijkheden biedt voor iedere organisatie iets wils. Bezoekbare bedrijven komen goed tot hun recht op een eigen bedrijfspagina, organiseer je (regelmatig) evenementen maak dan gebruik van de gratis UITagenda. Het hele jaar staan wij open voor andere samenwerkingen; winacties, persreizen en social media uitingen. Weet je niet goed welke middelen jij wilt inzetten? Neem contact met ons op om de juiste keuze te maken!

Toolkit & beeldbank

De regionale activiteiten en hoogtepunten rondom jouw (recreatieve)onderneming gemakkelijk en professioneel onder de aandacht brengen? Dat kan! Maak eenvoudig en kostenloos gebruik van de toolkit en beeldbank gevuld met beeldmateriaal, kant-en-klare website teksten en logo’s.

Toolkit & beeldbank

Offline promotie

Voor een groot aantal bezoekers is drukwerk nog steeds een belangrijke vorm van informatievoorziening. Voor deze doelgroep ontwikkelen wij ook diverse producten. Drie keer per jaar verschijnt onder andere het recreatieve magazine ‘Dagje uit in Laag Holland’. Daarnaast wordt de 12-delige regionale folderlijn op veel locaties in en buiten de regio uitgegeven.

Dagje uit in Laag Holland

Wist je dat? Regionale bewoners wellicht wel je belangrijkste doelgroep vormen? Een kans op een herhaalbezoek is namelijk groot! Daarom brengen wij 3 maal per jaar in een grote oplage (bijna 100.000 stuks) het recreatieve magazine ‘Dagje uit in Laag Holland uit’. Het magazine boordevol ideeën op het gebied van evenementen, uitjes, cultuur, horeca etc. wordt huis-aan-huis verspreidt. Met veel plezier ontwikkelen wij hier de redactionele content voor.

Ik wil meer informatie
Covers van Dagje uit in Laag Holland magazine.