Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Opvliegers - Girls on Fire!

Na het succes van de theatervoorstellingen “Opvliegers”, komen vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman met dit feel-good concert Opvliegers Girls on Fire!

Na het succes van de theatervoorstellingen “Opvliegers”, komen vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman met dit feel-good concert Opvliegers Girls on Fire! Een show vol bekende hits die iedereen kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’,‘Respect’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun herkenbare, persoonlijke en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone last van moodswings? Onthult Cystine haar “secret weapon” om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire. Hét vriendinnenuitje van het jaar!

Prijzen

  • Regulier van € 19,25 tot € 36,45

Locatie