Fietsen

Fietsen in Laag Holland - Groots genieten

Of je nou op zoek bent naar het oer-Hollandse landschap, trek hebt in een verse hap of het roemruchte verleden wilt ontdekken waarin land en water streden om voorrang: hier vind je het! Fiets langs de strakke lijnen van De Beemster of slinger door het veenweidegebied. Geniet van pittoreske vissersdorpjes als Marken, Edam en Volendam en verdrink in eindeloze vergezichten waarin de contouren van ijle kerktorens en molens zich aftekenen. Op adem kom je bij een van de vele horecagelegenheden. Ach, het is hier zo mooi...

Huren met korting!

De omgeving ontdekken op de fiets? Dat is extra leuk met één van de (unieke) fietsen van Rent&Event. Op diverse locaties in Laag Holland (o.a. Volendam, Katwoude en Purmerend) kun je fijne (elektrische) fietsen of e-scooters huren. Altijd met leuke tips voor onderweg!

Met de code WeLoveLaagHolland10 ontvang je bij Rent & Event 10% korting op de verhuur & kinderspeurtochten vanuit Volendam.

readMore
Bekijk het aanbod van Rent&Event

Tips voor onderweg

Last but not least nog wat aanraders voor onderweg. Tenslotte moeten de benen zo nu en dan worden gestrekt. Ben je toe aan een pauze? Plof dan neer bij een rustpunt of één van de vele horecagelegenheden in het gebied. Laat je bij een TOP inspireren over attracties of bezienswaardigheden op je route.