Fietsen door Laag Holland - Ontdekken en ontspannen op de fiets!

Of je nu op zoek bent naar het oer-Hollandse landschap, trek hebt in een verse hap of het roemruchte verleden wilt ontdekken: hier in Laag Holland vind je het! Diverse korte en lange fietsroutes leiden je door dit unieke Noord-Hollandse landschap en met ruim 65 fietsroutes ben je hier nog lang niet uit gefietst. Je vindt hier in Noord-Holland ruim 2.500 kilometer aan fietspaden die onderdeel zijn van een slim knooppuntennetwerk. Via deze knooppunten verdwaal je nooit en kom je op de mooiste plekjes in Laag Holland. Een handige fietsknooppuntenkaart en fietslabel haal je bij één van de VVV locaties of informatiepunten. Fiets langs de strakke lijnen van De Beemster of slinger door de uitgestrekte veenweidegebieden. Geniet van pittoreske vissersdorpjes als Marken, Edam en Volendam en verdrink in eindeloze vergezichten waarin de contouren van ijle kerktorens en molens zich aftekenen. Op adem kom je bij een van de vele horecagelegenheden. Ach, het is hier zo mooi... Met onze favoriete fietsroutes en tips voor onderweg wordt fietsen in Noord-Holland écht een feestje!

Top 5 fietsroutes in Laag Holland - Jullie favoriete fietsroutes van onze regio!

Met zoveel mooie fietsroutes door ons prachtige Noord-Hollandse landschap is een keuze maken misschien niet zo makkelijk. Want met welke route moet je beginnen? Graag helpen wij je een beetje op weg met de top 5 fietsroutes van Laag Holland. Jullie favoriete routes om precies te zijn! Kies jouw favoriete fietsroute en kom lekker fietsen in Noord-Holland.

Huren met korting!

De omgeving ontdekken op de fiets? Dat is extra leuk met één van de (unieke) fietsen van Rent&Event. Op diverse locaties in Laag Holland (o.a. Volendam, Katwoude en Purmerend) kun je fijne (elektrische) fietsen of e-scooters huren. Altijd met leuke tips voor onderweg!

Met de code WeLoveLaagHolland10 ontvang je bij Rent & Event 10% korting op de verhuur & kinderspeurtochten vanuit Volendam.

readMore
Bekijk het aanbod van Rent&Event

Tips voor onderweg - Alles voor tijdens het fietsen in Noord-Holland

Heb je de route die je wilt gaan fietsen gevonden? Mooi! Dan is het bijna tijd om op de pendalen te stappen… Maar niet zonder een paar extra tips voor onderweg. De benen moeten tenslotte zo nu en dan ook worden gestrekt. Voor een (korte) pauze kun je altijd terecht bij één van de rustpunten of horecagelegenheden in het gebied. Zoek deze van te voren op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je nog meer tips voor onderweg? Laat je dan inspireren door een TOP. Hier vind je alles over de leukste attracties of bezienswaardigheden op je route.