Eindeloos slapen - in het hart van de regio

Purmerend en Beemster zijn de perfecte uitvalsbasis om de rest van Laag Holland te ontdekken. Hier barst het gelukkig dan ook van de leuke overnachtingslocaties. Van kleinschalige B&B’s en knusse campings tot mooie hotels en nette hostels, Purmerend en Beemster bieden voor iedereen een geschikte overnachtingslocatie. Blijf je gezellig slapen?

Hotels in Purmerend & Beemster - Overnachten in stijl

Het aantal hotels in Purmerend en Beemster zijn op één hand te tellen. Toch is in Purmerend en Beemster voor iedereen een geschikt hotel te vinden. Voor degene die op zoek is naar luxe in de polder kan terecht bij Fort Resort Beemster of het kleinschalige Hotel Kavel II. Wil je liever net iets anders? Dan ben je van harte welkom bij Boutique Hotel Brasa Beemster in Middenbeemster. 

Kamperen in Purmerend en Beemster - Stedelijk of landelijk kamperen

Kampeerders zijn van harte welkom in Purmerend en Beemster. Degene die op zoek is naar rust en ruimte zal verliefd worden op Camping in het fruit in Zuidoostbeemster. Hier overnacht je heerlijk rustig tussen de diverse fruitbomen. Ben je op zoek naar een camperplaats in Purmerend? Dan is Camperplaats het Bolwerk, op loopafstand van ‘het stadje’, de perfecte plek voor jou.

Camping in het fruit

Het ultieme buitengevoel beleef je op Camping In het Fruit. Deze prachtige natuurcamping ligt in Zuidoostbeemster, een dorp in een van de oudste polders van Nederland, in werelderfgoed de Beemster. De camping heet niet zomaar ‘In het Fruit’. Hier kampeer je namelijk letterlijk tussen de 50 jaar oude pruimen-, appel- en kersenbomen en bloeiende perelaars.

Camping in het fruit
Camping in het fruit, een camping in de Beemster waar je slaapt tussen de boomgaard.

Camperplaats Het Bolwerk

In het centrum van Purmerend vind je camperplaats 'Het Bolwerk'. Deze camperplaats is écht van alle gemakken voorzien: een servicezuil met stroom en water (max. vijf campers), WI-FI en even verderop bij de Watersportvereniging Purmerend langs de Where kunnen bezoekers douchen, naar de wc en hun afval lozen.

Camperplaats Het Bolwerk
Camperplaats Het Bolwerk in het centrum van Purmerend met diverse campers.

B&B's in Purmerend en Beemster - Luxe, knus en persoonlijk

Aan Bed and Breakfasts heb je in Purmerend en Beemster geen gebrek. Van luxe en knusse tot opvallende en unieke B&B’s, hier is niks te gek. Waan je in het romantische Parijs bij B&B Bardot net buiten het centrum van Purmerend, overnacht in een hippe woonwagen bij B&B Bed en Beemster in Zuidoostbeemster of ga voor totaal iets anders...

Hostels in Purmerend en Beemster - Overnachten voor ieder klein budget

In Purmerend en Beemster kun je voor ieder klein budget overnachten. Met name dankzij de twee hostels in Purmerend is een betaalbare overnachting hier snel gevonden. Vanuit beide hostels bevind je je binnen no-time in het gezellige centrum van Purmerend en trek je zo het verdere Laag Hollandse landschap in.

City Trip Hostels Purmerend

Net buiten het centrum van Purmerend vind je het City Trip Hostel. City Trip Hostels zet de standaard voor Modern, Fris en Uniek voor een klein budget! Vanuit het hostel trek je snel de regio in naar onder andere de Beemster, Edam-Volendam en Waterland.

City Trip Hostels Purmerend
Entree City Trips Hostels Purmerend

Hostel 45

Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend vind je Hostel 45. Als groepsaccommodatie en hostel biedt de accommodatie maar liefst slaapplekken voor circa 90 personen.

Hostel Concordia
Buitenaanzicht Hostel 45 op de Koemarkt.

Nog meer Purmerend en Beemster...

Naast hotels, campings, bed and breakfasts en hostels vind je in Purmerend en Beemster ook enkele appartementen, vakantiewoningen en groepsaccommodaties. Ontdek hier alle accommodaties in marktstad Purmerend en UNESCO Werelderfgoed Droogmakerij de Beemsger en vind de perfecte overnachtingslocatie voor jouw verblijf in Laag Holland.