Horeca in Oostzaan

Of je nou met de kinderen een hapje wilt eten of op zoek bent naar een romantische setting voor twee; In Oostzaan vind je het allemaal! Ben je enorm fan van de buitenlandse keuken? In Oostzaan vind je onder andere een Chinees, een Griek, Thai en Italiaan. In de zomer ben je ook in Het Twiske aan het juiste adres. Geniet in het zonnetje van een hapje en drankje op de terrassen. Vind je het fijn om vanaf het terras naar de voorbij varende bootjes te turen? Dan kun je terecht bij Twiske Haven of Paviljoen Twiske.Slecht weer? Met de kinderen eet je overheerlijke pannenkoeken bij Pannenkoek de Appel. Slecht weer? Geen nood! Dan verplaatst de gezelligheid zich naar binnen. 

Chinees restaurant 'Het Oosten'

Authentiek Chinees restaurant 'Het Oosten' is gevestigd in Oostzaan. Heerlijk dineren in een ontspannen sfeer en genieten van authentieke gerechten uit de verschillende streken van China. Hier proef je de liefde voor de traditionele Chinese keuken. 

Chinees restaurant Oostzaan
Een heerlijk sushi gerecht van Chinees restaurant Het Oosten in Oostzaan

Italiaans Restaurant & Pizzeria 'Tarantella'

Hier vind je gerechten uit de échte Italiaanse keuken. Het menu bestaat uit verschillende soorten salades, pasta's, pizza's, vis en vleesgerechten. Of kom in de zomer lekker een Italiaans (schep)ijsje halen. 

Italiaans Restaurant & Pizzeria
Een italiaans gerecht.

Grieks restaurant Meteora

Bij Grieks restaurant Meteora in Oostzaan kun je al 26 jaar terecht voor de overheerlijke, traditionele Griekse keuken. Proef bijvoorbeeld eens hun populaire Tzatziki, Feta Fourno of de Souvlaki van de Chef.

Grieks restaurant Meteora
Overheerlijk gerecht van Grieks Restaurant Meteora in Oostzaan.