B & B Polderhuisje

B&B Polderhuisje

Rust en ruimte vindt u in het vrijstaande polderhuisje in het historische plaatsje De Rijp; hét toonbeeld van het 'Hollandse' landschap.

Het is alsof je in een andere wereld stapt; van de doorgaande dorpstraat kom je terecht in een waar paradijsje waar een zalig gevoel van rust heerst. Het polderhuisje heeft een ruime woonkamer met uitzicht over de weilanden en het water.

De keuken is modern en je vindt hier alles voor een uitgebreid ontbijt. Op de eerste etage is een tweepersoonsbed en een bedstede voor 1 persoon. Op de begane grond bevindt zich ook een douche en toilet. Rondom het huisje ligt een grote tuin en er is een beschut terras op het zuiden met houten tuinmeubilair en een trampoline. Tussen de tuin en het water is geen hekje. Het historische plaatsje De Rijp kende zijn hoogtijdagen tussen 1625 en 1675. Dat is goed te zien aan de prachtige panden. De omgeving nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Prijs is per nacht voor 2 personen. Max. 5 personen. Zie ook www.Specialhotels.nl 'Guesthouses'.Alle prijzen zijn excl. toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.

Kenmerken

Accommodatie

  • Soort accommodatie: Bed and Breakfast

Neem alvast een kijkje

Locatie