Restaurants in Landsmeer - Van eindeloos tafelen tot afhalen

In Landsmeer barst het van de (afhaal)restaurants. Dus zin om uitgebreid te tafelen of iets af te halen? In Landsmeer is er voor ieder wat wils! Voor een culinaire avond reserveer je bijvoorbeeld een tafeltje bij het eigentijdse restaurant De Zuyd Food & Bar of het Nederlands-Franse restaurant Chez Etienne. De smaken van de authentieke Chinees Kantonese keuken proef je bij China Garden Landsmeer. Hier ben je van harte welkom voor een diner in het restaurant, maar afhalen kan natuurlijk ook. Heb jij vanavond toch liever Thais op het menu? Haal dan de lekkerste Thaise gerechten in huis bij Thai Udon, dé specialist in Thais eten van Landsmeer en omstreken.

Mr. Sushi Landsmeer

Voor de lekkerste sushi van Landsmeer ga je naar Mr. Sushi. Met de beste ingrediënten bereiden de sushichefs van Mr. Sushi vol passie de lekkerste sushi boxen voor bij jou thuis. Door de uitgebreide menukaart met maar liefst 100 gerechten is er voor iedereen een favoriet! Ga jij voor een basic box of kies je toch voor de luxe?

Mr. Sushi

Juffrouw Tok Tok

Juffrouw Tok Tok is hét kiprestaurant van Landsmeer. Hier kun je niet alleen genieten van de lekkerste kipgerechten, maar ook van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het sfeervolle en gezellige restaurant is gevestigd in het oude eierpakhuis 'De Eierkorf' uit 1836, wat men doet denken aan de rijke eierhistorie van Landsmeer. 

Juffrouw Tok Tok

Trattoria La Bocca

Voor de authentieke cucina Italiana en de lekkerste pizza's uit een originele houtoven ga je naar 'Trattoria La Bocca' in Landsmeer. Gastvrouw Clara en chefkok Fabio brengen het Italië naar Landsmeer. Proef één van hun huisgemaakte pasta's of geniet van hun met liefde bereide pizza's. Hier waan je jezelf écht even in Italië!

Trattoria La Bocca