Stichting Promotie Waterland (SPW) heeft als algemeen doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van SPW zijn gericht op inwoners, ondernemers en bezoekers/toeristen. 

 • Over SPW

  Lees hier meer over de organisatiestructuur en de jaarverslagen van SPW. 

  Over SPW
 • Voor de pers

  Ben je journalist en op zoek naar een verrassende Nederlandse bestemming? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ondersteunen bij de organisatie en invulling van je persprogramma.

  Voor de pers
 • Stichting Promotie waterland

   

   

 • Vrijwilliger worden?

  SPW is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Informatiepunten in Monnickendam en/of Marken.

  Vrijwilliger worden?
 • Samenwerken

  Weten wat SPW aan je bedrijfspromotie kan toevoegen? Of meer weten over de samenwerkings-mogelijkheden? Neem dan contact  met ons op! 

  Samenwerken

Word vriend van Waterland

Als 'Vriend van Waterland' draag je Waterland een warm hart toe. Met jouw bijdrage kunnen wij meer doen om het wonen in Waterland aangenamer en leuker te maken. Zo organiseren en ondersteunen we jaarlijks diverse evenementen, zijn we mede-organisator van het jaarlijkse klapstoelenconcert en kerststallenroute en dragen wij actief bij aan talloze initiatieven in onze gemeente. In de toekomst willen we graag meer initiatieven ontplooien, die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de aantrekkelijkheid van Waterland voor haar inwoners. 

Word vriend van Waterland