6x de leukste speeltuinen - Eindeloos spelen in Laag Holland

Klimmen op klimtoestellen, glijden van de hoogste glijbaan en slingeren aan een echte kabelbaan… Kinderen houden er van! Gelukkig zijn er in de Noord-Hollandse regio Laag Holland genoeg speeltuinen te vinden waar de kinderen onbezorgd op avontuur kunnen gaan. Heerlijk in de buitenlucht of met regenachtig weer in een écht indoor speelparadijs. Om je een handje te helpen hebben wij de leukste speeltuinen van Laag Holland op een rijtje gezet. Alvast veel speelplezier!

1. De Speelkraam

Speelplezier voor iedereen!


Midden in het Leeghwaterpark van Purmerend vind je speeltuin De Speelkraam. In deze grote speeltuin beleven de kinderen urenlang speelplezier. Zo kunnen de kinderen hier klimmen en klauteren, glijden, schommelen en veel meer. Zelfs aan kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is gedacht!

Ook kun je hier je kinderfeestje vieren. Voor slechts € 6,00 per kind reserveer je hier een echt feestarrangement inclusief gereserveerde picknicktafel, entreegeld, beker limonade en een paar heerlijke snacks.

De Speelkraam – Purmerend
Toegang: € 2,00 per kind per dag

2. Speeltuin Monnickendam

Een geweldig uitje voor het hele gezin!


Speeltuin Monnickendam is een speeltuin voor het hele gezin. De allerkleinsten kunnen hier heerlijk spelen op het Kleintjesplein met wipwap, schommels, kruipbuizen, mini trampoline en meer. Terwijl de kleintjes spelen op het Kleintjesplein beleven de grotere kinderen de leukste avonturen in de Avonturenhoek. Zij kunnen hier naar hartenlust rennen, klimmen, zwaaien en kruipen op de gaafste (klim)toestellen!

Voor het hele gezin vind je op Speeltuin Monnickendam een fantastische Midgetgolf baan met 9 uitdagende banen. Wanneer kom jij spelen bij Speeltuin Monnickendam?

Speeltuin Monnickendam – Monnickendam
Toegang: € 1,60 per persoon per dag (incl. Midgetgolf)

3. Speeltuin De Speelderij

Eindeloos rennen, klimmen en slingeren 


In speeltuin De Speelderij in Volendam kunnen de kinderen hun lol niet op! Met zoveel leuke speeltoestellen kunnen de kinderen zich hier eindeloos vermaken. Sjoef van de glijbaan, beklim de speeltoestellen of kom gezellig schommelen. Hier is het altijd gezellig!

Speeltuin De Speelderij - Volendam
Toegang: € 2,00 per kind per dag

4. Het Kinderparadijs

Een échte avonturenspeelplaats

Verscholen tussen de bomen, het water en het riet van de wijk Wheermolen in Purmerend vind je Het Kinderparadijs. Deze avonturenspeelplaats is een plek waar kinderen tot 12 jaar spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden. Van hutten en vlotten bouwen tot een écht vuurtje maken, het kan hier allemaal! Heb je hulp nodig? Dan is er altijd wel een vrijwilliger of begeleider aanwezig die je een handje kan helpen.

Het Kinderparadijs - Purmerend
Toegang: Gratis

5. Monkey Town Indoor Speelparadijs

De allerleukste Indoor Speelparadijs van Purmerend

Zit het weer even niet mee? Niet getreurd! Bij Monkey Town Indoor Speelparadijs in Purmerend kun je ook met regenachtig weer heerlijk spelen. Klim en klauter door de speeltoestellen tot het hoogste punt en sjoef naar beneden van één van de glijbanen. Wiehooeee, nog een keer!!!

Is dit voor jou nog even iets te spannend? Neem dan een kijkje in de aparte peuterzone met ballenbak, minitrampolines, glijbanen en grote legoblokken. Hier kunnen ook de allerkleinsten heerlijk spelen.

Monkey Town Indoor Speelparadijs – Purmerend
Toegang: € 9,95 per kind