Kinderen kunnen op een super leuke manier de natuur en de wereld van de kaboutertjes ontdekken! Dit kan bij het Beemster Arboretum als ze langs het kabouterpad wandelen.

Op pad met Bennie de kabouter
Kinderen kunnen samen met Bennie de Boskabouter op pad door het Beemster Arboretum. Leer op een leuke manier de natuur kennen en ontdek de wereld van Bennie en zijn kaboutervrienden! Kabouters wijzen je hier de weg en onderweg ontdek en leer je van alles over de natuur. Het Beemster Kabouterpad is dagelijks geopend en de toegang is gratis. 

Kabouterpakket
Maak de ervaring nóg leuker en reserveer het kabouterpakket. Dan ligt er een boekje met leuke opdrachten, een puntmuts en knapzak voor je klaar en na afloop krijg je een echt kabouterdiploma! De kosten hiervoor zijn €4,50 per kind. Let op! Reserveren is noodzakelijk en kan via de mail of telefonisch. Deze ervaring is ook te boeken als kinderfeestje. Informeer naar de mogelijkheden!

Evenementen
Houd de facebook en/of instagram in de gaten voor leuke evenementen en activiteiten! 

Openingstijden

  • Op vrijdag en zaterdag is het Kabouterpad zonder reservering mogelijk tussen 10:00 - 16:00. Op andere dagen is een reserveren verplicht.

Prijzen

  • Kinderen € 4,50 hiervoor ontvang je een boekje met opdrachten, een puntmuts, knapzak en diploma. Let op! Vooraf reserveren is noodzakelijk!
  • Toelichting prijs: De toegang tot het Beemster Kabouterpad is gratis.

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie