Hèt a-la-carte restaurant aan het Uitgeestermeer. Beleef de ongedwongen sfeer van Bistro 't Schippersrijk waar goed eten, lekker zitten en persoonlijke service op de absolute nummer één staan.

Bistro ’t Schippersrijk is een restaurant dat na vele jaren is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wat begon met een droom is na 28 jaar een geweldig restaurant dat wordt gerund door familie Rijke. Het is allemaal begonnen in IJmuiden, waar Sjaak in 1985 een eigen slagerij begon met Carin aan zijn zijde. Toen in 1993 een oude botenloods op jachthaven Zaadnoordijk te koop kwam, hebben zij met hart en ziel een mooie maar kleine Franse bistro opgezet. De hobby groeide uit tot een groot restaurant met – 28 jaar later – heel wat om op terug te kijken. 

Een bezoek aan de bistro is niet compleet zonder ooit eens de beroemde, meterlange ‘verzameling’ te hebben geproefd of te genieten van de, met liefde geselecteerde, bieren en wijnen. Natuurlijk worden er ook vegetarische maaltijden geserveerd en verzorgt Bistro 't Schippersrijk desgewenst gluten en/of lactose vrije gerechten.

Neem alvast een kijkje

Locatie