Op de plek van de voormalige veemarkt opent een prachtige, multifunctionele hal haar poorten; de Markthal Purmerend. De naam en de uitstraling van het gebouw zijn een ode aan de historische functie van Purmerend als marktstad.

Het gebouw en haar ligging zijn uniek en daarmee perfect voor diverse doeleinden. Zo is de locatie bij uitstek geschikt voor onder andere themamarkten, tentoonstellingen, feesten, pop-up winkels, zakelijke evenementen, bruiloften en publieksevenementen. 

De Markhal Purmerend is gelegen in het hart van Purmerend en goed bereikbaar. De Markthal Purmerend is een karakteristieke ruimte met een open uitstraling; een binnen locatie met het buitengevoel. De bijna 600m2 aan evenementen ruimte kan volledig naar wens worden ingericht. Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van het plein voor de hal, hiervoor dient een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente. De hoge glazen puien zijn opvouwbaar, waardoor het plein en de hal in elkaar overlopen. Slechts enkele minuten wandelen van de locatie bevindt zich een parkeergarage die 24 uur per dag geopend is.

Neem alvast een kijkje

Locatie