Bed and Breakfast Carla Lagerburg bevindt zich aan de rand van het prachtige stadje Edam. Elke zomer vindt hier wekelijks op woensdag een kaasmarkt plaats en op steenworp afstand vind je het IJsselmeer waar je kan surfen, zwemmen en nog veel meer!

In de omgeving vind je verschillende fiets- en wandelroutes, dus neem gerust je eigen fiets mee! Fijn is dat je je (motor)fiets bij de B&B zonder problemen onverdekt kunt stallen. Ook een uitje naar Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Met de bus ben je in een half uur in het centrum van onze hoofdstad. Andere mooie plaatsen die zeker de moeite waard zijn te bezoeken zijn: Volendam, Marken, Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen, Beemster met in het voorjaar de bloembollenvelden.

De kamers:
De kamers van de B&B beschikken over gratis Wifi, een TV, wastafel met warm water en een gedeelde badkamer. Ze bieden je daarnaast een prachtig uitzicht op de Noord-Hollandse polder en het IJsselmeer. Parkeren ter plekke is gratis. Nadat je heerlijk hebt geslapen, trakteren wij je op een uitgebreid ontbijt.

Neem alvast een kijkje

Locatie