Duurzaam toeren door Laag Holland - E-choppers, E-cars & (E-)Bikes

Er is geen leukere regio om doorheen te toeren dan Laag Holland. Een oer-Hollandse manier om de parels van Laag Holland te ontdekken is natuurlijk met het Hollandse vervoersmiddel: de fiets. Heb je je eigen fiets thuisgelaten? Dat is geen probleem! In deze Noord-Hollandse regio vind je gelukkig altijd een fietsverhuurder in de buurt.

Soms heb je misschien even zin in ‘net even iets anders’. Iets aparts en iets wat je thuis niet zo snel in de schuur hebt staan. De verhuurders in Laag Holland weten hier wel raad mee en verhuren verschillende gave en duurzame vervoersmiddelen zoals een e-chopper of e-fatbike. Met welk vervoersmiddel ga jij Laag Holland ontdekken?

Rent & Event

Als je op zoek bent naar een bijzonder dagje uit, dan ben je bij Rent & Event aan het goede adres. Zij verzorgen leuke dagtrips op water en land met de meest bijzondere vervoersmiddelen. Geen gewone fiets, maar een fat e-bike of een waterfiets in plaats van een motorbootje. Net effe anders dan anders....

Het verhaal van Saskia en Tim

Maak je dagje uit compleet - Een goede voorbereiding is het halve werk!

Tijdens een dagje toeren door Laag Holland mag je de pareltjes van onze regio natuurlijk niet missen. Stippel daarom van te voren je route uit langs de bezienswaardigheden die op jouw ‘bucketlist’ staan en zorg dat je deze niet mist. Voor een lekker hapje eten of een korte drinkpauze zit je in Laag Holland ook altijd goed bij één van de gezellige horeca adresjes. Kan jij niet genoeg krijgen van Laag Holland? Boek dan een gezellig hotelletje of knus B&B en kom tot rust in een comfortabel bed.