De missie van de Berging Brouwerij is duidelijk: gewoon geweldig bier brouwen! Goede kwaliteit, met passie gebrouwen, ongecompliceerd en toch bijzonder. Berging Brouwerij maakt "gewoon" bijzonder en superlekker.

Kwaliteit komt in de bieren boven drijven door het ambachtelijke proces van bierbrouwen te combineren met formule-innovatie. Dat betekent open staan voor vernieuwing en de wensen van echte bierliefhebbers. Traditionele smaken opnieuw uitvinden en duurzame recepten ontwikkelen. En dat alles in de eigen brouwerij in Purmerend. 

Bierproeverij en rondleiding brouwerij
Bij de ‘bovenburen’ van Rozemeijer kun je heerlijk proeven van al het lekkers uit de regio. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te plannen op deze unieke locatie in Purmerend.

Ook kun je een proeverij en rondleiding reserveren voor groepen. Per groep van minimaal 10 personen kun je door de brouwerij geleid worden en vervolgens verwend worden met heerlijke bieren van Berging Brouwerij. Je kunt aansluitend een lunch of diner reserveren om je bezoek optimaal te benutten.

Kijk voor meer informatie op de website.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Kijk voor het meest actuele prijsoverzicht van de diverse bieren op de website.

Locatie