Aan de schilderachtige rand van het Noord-Hollandse dorp De Rijp vind je restaurant Bij Ernst, een geliefde plek voor zowel de lokale bevolking als gasten van verder weg. Bij Ernst draait het niet alleen om gezellig dineren, maar ook om het vieren van allerlei bijzondere momenten.

Of het nu gaat om het organiseren van een kinderfeestje, je huwelijk, een bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid, Bij Ernst is dé plek om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Vanaf de allereerste dag heeft Bij Ernst de harten van De Rijp en omgeving veroverd. De gasten voelen zich direct thuis in de warme en gastvrije sfeer die Ernst creëert. Zijn no-nonsense benadering en het motto "voel je vooral lekker thuis" weerspiegelen het gevoel van thuiskomen dat je bij Bij Ernst ervaart.

Kortom, Bij Ernst is niet zomaar een restaurant; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar gasten zich welkom en gewaardeerd voelen. Zij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met jou bijzondere momenten te vieren. Graag tot snel!

Openingstijden

  • Bekijk de actuele openingstijden op de website.

Neem alvast een kijkje

Locatie