Fort Resort Beemster is een luxe wellness resort gevestigd in het Fort aan de Nekkerweg dat onderdeel uit maakt van de Stelling van Amsterdam. Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa en

Wellness met bijzondere baden en sauna’s en een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers & suites. Daarnaast vind je hier twee restaurants: het Poterne restaurant en het wellness restaurant.

De Wellness:

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe & duurzaamste sauna en wellness resort met hotel van Nederl…

Wellness met bijzondere baden en sauna’s en een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers & suites. Daarnaast vind je hier twee restaurants: het Poterne restaurant en het wellness restaurant.

De Wellness:

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe & duurzaamste sauna en wellness resort met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort ervaar je wellness zoals het bedoeld is. Bijzondere sauna’s zoals de panorama sauna met uitzicht over het prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap. Of ontdek een van de andere vijf sauna’s. Ontspan ’s avonds bij het haardvuur in de kelosauna, in het kruidenbad, float in het zoutbad of één van de andere vier baden. Bij mooi weer is het heerlijk op het zandstrand in een hangmat of in de ligweide. Neem een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met blotevoetenpad, meditatie tuin, warm waterbron, ligweide, strandje en meer.

In het wellness restaurant schuif je aan voor (h)eerlijke gerechten, zoals zelfgemaakte soepen, salades, heerlijke broodjes, gezonde smoothies en meer. Voor een complete beleving geniet je in de spa van heerlijke behandelingen, zoals massages, hammam of een gezichtsbehandeling. Geniet van rust, ruimte en al het goede op het gebied van wellness, gastronomie en gastvrijheid.

Het Hotel:

Kom na een heerlijke dag genieten in de Spa & Wellness overnachten in één van de luxe kamers van Fort Resort Beemster. Het hotel dat in Fort Resort Beemster gevestigd is, heeft een bijzonder verhaal. Vroeger verdedigden de soldaten hier de Noord-Hollandse Beemsterpolder en Amsterdam. De soldaten sliepen met manschappen in de lokalen. Nu zijn de lokalen omgetoverd door interieurdesigner Osiris Hertman tot tien luxe kamers, twee prachtige suites en vier mooie luxe kamers in de fortwachterswoning en een hideaway op het eiland klein Bali. De kamers in het fort hebben een prachtig uitzicht over de fort gracht. Fort Resort Beemster bevindt zich op slechts twintig minuten van Amsterdam.

Restaurant:

Puur en eerlijk genieten, daar gaat het bij Fort Resort Beemster om. Chef-kok Paul de Graaf bereidt in de restaurants een steeds wisselend menu. Zoveel mogelijk met producten uit de streek en van het seizoen. Bijzonder smaakvol en toch altijd weer net even anders.

Beide restaurants zijn aangesloten bij Euro-Toques. Het gilde Euro-Toques staat voor ambachtelijk werkende koks. Zij staan borg voor kwaliteit, smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van lokale producten.

Vergaderen, trouwen & meer:

Fort Resort Beemster en het Poterne restaurant zijn door de unieke ambiance en gastvrijheid een fantastische locatie om jouw vergaderingen, (bedrijfs)feesten, bruiloft, trouwfeest, zakelijke afspraak of conferentie te houden. Met twee bijzondere zalen & een prachtig terras zijn de mogelijkheden eindeloos.

Fort Resort Beemster is landelijk gelegen maar toch centraal, op slechts 20 minuten van Amsterdam.

Openingstijden

  • Elke maandag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke dinsdag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke woensdag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke donderdag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke vrijdag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke zaterdag 10.00 - 23.00 uur
  • Elke zondag 10.00 - 23.00 uur
  • 24 december, 1e kerstdag en 31 december 10.00 – 18.00 | 2e kerstdag 10.00 – 23.00 | 1 januari gesloten

Locatie