3x logeren bij Van der Valk - De bekende weg in een verrassende omgeving

Soms wil je een nieuwe omgeving ontdekken, maar wel verzekerd van de luxe en comfort die je gewend bent. In Laag Holland ben je dan aan het goede adres. Naast veel andere bijzondere hotels, B&B’s en campings zijn ook drie van de Noord-Hollandse Van der Valk Hotels in deze regio gevestigd. Hieronder staan ze voor je op een rijtje.

1. Van der Valk Volendam

Laat je verassen door Volendam

Dit hotel ligt in het beroemde Volendam, in de regio Waterland. Voor natuur- en cultuurliefhebbers is de keuze hier enorm. Op de fiets is Volendam een mooie uitvalsbasis voor dorpen en steden als Monnickendam, Broek op Waterland, Edam en Marken. Maar ook is er genoeg mogelijkheid om te wandelen. Achter de dijk in Volendam is er bijvoorbeeld genoeg te ontdekken…

Van der Valk Volendam - Volendam

2. Van der valk Oostzaan-Amsterdam

Kies voor comfort in dit vier sterrenhotel

Deze Van der Valk locatie is gunstig gelegen aan de A10 en dient als perfecte uitvalsbasis voor een bezoek in Laag Holland. Ontdek leuke Laag Hollandse steden als Purmerend, of haal een frisse neus in natuurgebied ’t Twiske. Daarnaast is dit hotel een mooi alternatief voor wie Amsterdam wil bezoeken, maar de grootste drukte wil ontwijken. Wie echt tot rust wil komen kan hier ook terecht voor spa en wellness.

Van der valk Oostzaam-Amsterdam - Oostzaan

3. Van der Valk Purmerend | tijdelijk gesloten

De ideale locatie tussen werelderfgoed en marktstad

Op een knusse, kleinschalige locatie in het UNESCO werelderfgoed de Beemster heet Van der Valk Hotel Purmerend je welkom. Ontdek vanuit hier de bijzondere geschiedenis van het gebied, bezoek het Land van Leeghwater met dorpjes als de Rijp en Graft of ga Shoppen in Purmerend. Huur een bootje, een fiets of ga wandelen en kom heerlijk recreëren.

Van der Valk Purmerend - Zuidoostbeemster