Purmerend Winkelstad - Winkelen in de binnestad

Een stadshart met unieke winkels en boetiekjes waar de klant nog koning is en waar gedreven ondernemers hun beste beentje voor zetten. Waar vind je dat nog? In Purmerend! In de vele historische panden zitten de leukste shops verstopt. Wie wil kan de hele dag zoet zijn met winkelen. In het Eggert Winkelcentrum met de grote ketens maar ook in de winkelstraten met een authentiek aanbod. Unieke zaakjes die vaak al generaties in de familie zitten. Van (ambachtelijk) slagers en bakkers tot bijzondere shopjes en boetiekjes, allemaal met een eigen aanbod en sfeer.

Purmerendse straatjes - De negen straatjes van Purmerend

De Negen straatjes van Purmerend liggen in het bruisende stadshart van Purmerend. Hier slingeren wegen, paden en stegen naadloos in elkaar over en de vele historische panden zitten de leukste shops en horeca verstopt. Genoeg om je een hele dag te vermaken. Slinger je mee?

Met meer dan 400 winkels is Purmerend een echte winkelstad te noemen en slaag je hier natuurlijk altijd voor iets leuks of lekkers. Voor meer informatie over winkelen in Purmerend ga je naar Purmerend Winkelstad.