winkelen

Winkelen in Purmerend

Wie wil kan de hele dag zoet zijn met winkelen. In het Eggert Winkelcentrum met de grote ketens maar ook in de winkelstraten met een authentiek aanbod. Unieke zaakjes die vaak al generaties in de familie zitten. Van (ambachtelijk) slagers en bakkers tot bijzondere shopjes en boetiekjes, allemaal met een eigen aanbod en sfeer.

Winkelen in Purmerend
  • Winkelen in Purmerend

Van Katoen

Steeds meer mensen ontdekken dat tweedehands kleding niet stoffig, muf of verwassen hoeft te zijn en vinden steeds vaker de weg naar de tweedehands winkels. Van Katoen, de eerste tweedehands (kinder) winkel in Purmerend, is dé plek om hippe tweedehands kinderkleding te scoren! Lees hier het verhaal van Diede, de eigenaresse van Van Katoen, en maak kennis met dit mooie concept.

readMore
Klik hier voor het verhaal van Diede

Onze winkeltips

Op zoek naar een origineel cadeau of gewoon iets leuks of lekkers voor jezelf? Ga dan zeker eens langs bij één van onze favoriete winkeltjes van Purmerend. Snuffel lekker rond of laat je verleiden door de geur van vers gebakken brooden, taartjes en koeken. Met meer dan 400 winkels is Purmerend een echte winkelstad te noemen en slaag je hier natuurlijk altijd voor iets leuks of lekkers. Voor meer informatie over winkelen in Purmerend ga je naar Purmerend Winkelstad.