Op nog geen 20 kilometer van Amsterdam, in het schilderachtige Zuiderzeestadje Edam, vind je het pittoreske hotel Hof van Holland. Het hotel is bijvoorbeeld heerlijk voor een rustgevend weekend weg.

Hof van Holland bestaat al sinds 1870, maar is in 2020 volledig gerenoveerd. Dit sfeervolle boetiekhotel beschikt over 12 moderne kamers en een gezellig restaurant. Hof van Holland ligt naast het busstation, een centrale plek met uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Volendam, Hoorn en omliggende plaatsen. Kom je met de boot? Dan kun je voor aankomst een ligplek reserveren.

Hof van Holland beschikt over 12 hotelkamers met natuurlijk lichtinval en een moderne, maar warme uitstraling. De kamers zijn voorzien van: king-size bedden, flatscreen televisie, kluis, bureau en stoel, waterkoker incl. koffie en thee, badkamer met douche of bad en föhn. Zij werken met een zelfstandige check-in vanaf 15:00 uur, zonder een traditionele receptie. De check-out is uiterlijk om 11:00 uur. Het restaurant is (tijdelijk) enkel voor hotelgasten geopend voor ontbijt. 

Neem alvast een kijkje

Locatie