Sorry, deze locatie is niet meer beschikbaar
f6a7dcbd-423b-4400-9336-2646350cac0b_2624005512
Mooi landelijk gelegen aan de rand van vogelreservaat de Eilandspolder staat een Stolpboerderij uit 1870. Achter deze boerderij bevind zich een gezellig vrijstaand huisje met uw eigen tv, radio, koelkast, magnetron, koffie/thee zet mogelijkheid en sanitair. Naast het huisje staat een 'pipokar' waar nog twee bedden staan.

Mooi landelijk gelegen aan de rand van vogelreservaat de Eilandspolder staat een Stolpboerderij uit 1870. Achter deze boerderij bevind zich een gezellig vrijstaand huisje met uw eigen tv, radio, koelkast, magnetron, koffie/thee zet mogelijkheid en sanitair. Naast het huisje staat een "pipokar" waar nog twee bedden staan. Deze kamer is zonder sanitair en alleen te gebruiken als extra logeer ruimte als u met 4 gasten of met kinderen komt en samen het sanitair in het huisje gebruikt, of als u het sanitair en de badkamer bij ons in huis gebruikt. Er staat wel een nood toiletje in de "pipokar". Omgeven door bloemen en vogelgefluit en vele rustieke hoekjes en zitjes. Wijds uitzicht over de polders en in het hart van vele attracties als, strand, IJsselmeer, de Zaanse Schans, het Schermer molenmuseum, kaasmarkten in Edam en Alkmaar, en vele fiets en wanderoutes door de nabije omgeving.

Prijzen

  • Toelichting prijs: t Huisje: € 69,- 2 p incl. ontb en toeristen belasting
    Pipokar: ALLÉÉN in combinatie met t huisje te huur voor € 25,00 pp ideaal voor bv kinderen of 4 wandelaars bij t Trekvogelpad of het Noordhollandpad
    De Hollandse kamer: bij ons in

Kenmerken

Accommodatie

  • Soort accommodatie: Bed and Breakfast
  • Soort gebouw: Boerderij

Ligging

  • Landelijk gelegenJa

Huisdieren

  • Huisdieren: Huisdieren niet toegestaan

Capaciteit

  • Aantal bedden: 4

Locatie