Kom bij B&B Ja&Ja tot rust, in je eigen 'home sweet home'. De B&B is van alle gemakken voorzien en ligt in een rustige omgeving, maar ook dichtbij Amsterdam... Alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen verblijf voor max. 4 personen.

De B&B is ideaal gelegen tussen het veenweidegebied Ilperveld en het prachtige Twiske, de ideale plek om te varen, suppen, wandelen, fietsen. 

Bij deze prachtige B&B heb je je eigen ruimte, met eigen entree en parkeerplaats. De eigen ruimte is geheel rookvrij (er is wel buiten een privé terras waar gerookt mag worden). Uiteraard kun je tijdens je verblijf bij de B&B gebruik maken van gratis WiFi, airconditioning, een volledig uitgeruste privé keuken met o.a. vaatwasser en slapen in, wat voor velen het meest belangrijke is, een heerlijk bed en zacht donzen beddengoed voor een goede nachtrust. Bovendien staan de eigenaren altijd voor je klaar met raad en daad.

Diverse sportfaciliteiten, supermarkten, cafés en restaurants zijn op loopafstand, waar ook de B&B eigenaren graag komen. Op een paar minuten lopen zijn meerdere bushaltes (richting Amsterdam Noord of Sloterdijk).

Neem alvast een kijkje

Locatie