Watersportvereniging en Jachthaven Purmerend

Contact

Watersportvereniging en Jachthaven Purmerend
Whereplantsoen 10
1441 AB Purmerend
Plan je route

In een rustige omgeving en toch in het centrum van de stad beheert de Watersportvereniging Purmerend 75 vaste ligplaatsen en 25 passantenplaatsen langs de oever van rivier De Where en 50 prachtige passantenplaatsen langs het Noord-Hollands Kanaal.

Vaar je over het Noord-Hollands Kanaal uit de richting van Amsterdam, dan bereik je de haven na passage van de sluis Purmerend en de Beemsterbrug. Uit de richting Edam en Monnickendam passeer je drie bruggen. Hier kun je de bedieningstijden van de bruggen vinden. 

Op de kade zijn diverse faciliteiten, waaronder elektriciteitspunten, een vast watertappunt, goed onderhouden douches en toiletten en het splinternieuwe havenkantoor. Passanten met een ligplaats aan de Beemsterburgwal en het Noord-Hollands Kanaal kunnen hier ook gebruik van maken. De toiletten en douches zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Purmerend ligt midden in het prachtige gebied Laag Holland en heeft ontzettend veel te bieden. Heel veel mooie vaarroutes, maar je kunt er ook prachtig wandelen en fietsen. Voor alle informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in en om Purmerend kun je terecht bij het VVV, de ANWB en de havenmeester. 

Bekijk hier het filmpje van het vernieuwde havenkantoor.

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie