Orfeo Wartes

Orfeo Wartes komt uit Suriname en woont in Purmerend. In 2018 is hij begonnen met vloggen en vanuit zijn woonplaats - Purmerend - gaat hij regelmatig op pad met zijn vlogcamera om leuke evenementen en activiteiten in de regio vast te leggen op beeld.
Hij deelt zijn ervaringen en tips via zijn eigen YouTube kanaal. 

Op stap door Purmerend & omgeving

Na zijn avonturen met de leenauto in voorgaande video had Orfeo de smaak te pakken. Hij ging nogmaals op pad door Purmerend en omgeving, maar dit keer met de elektrische Opel Rocks Electric. Zijn avonturen zijn in drie verschillende video's vastgelegd. Benieuwd naar meer video's van Orfeo? Bezoek dan zijn YouTube kanaal

Video 1
Video 2
Video 3

Orfeo Wartes gaat op stap door Purmerend met deze elektrische bromfiets.

Op stap door Purmerend

Orfeo ging met een leenauto van Hedin Automotive op stap door Purmerend. De aantrekkelijke binnenstad kent een rijke historie, maar ook buiten het centrum valt er genoeg te beleven! Volg in deze vlog Orfeo en zijn vrouw in hun tocht door Purmerend. Benieuwd naar meer video's van Orfeo? Bezoek dan zijn YouTube kanaal.

Bezoek Purmerend
Orfeo Wartes op stap in Purmerend.

Fort bij Edam

Samen met zijn gezin ging Orfeo op bezoek bij het Fort bij Edam. Het Fort bij Edam is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is onderdeel van UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies. In deze vlog neemt hij je mee tijdens zijn bezoek en laat hij zien wat je hier allemaal kunt doen. Benieuwd naar meer video's van Orfeo? Bezoek dan zijn YouTube kanaal. 

Stelling van Amsterdam
Luchtfoto van het Fort bij Edam.

Heilige Koemarkt

Op 4 juni 2023 bezocht Orfeo het evenement de 'Heilige Koemarkt'. Deze negende editie van de openlucht autoshow vond plaats in de binnenstad van Purmerend en is een evenement voor alle leeftijden. In zijn vlog neemt hij je mee en deelt hij zijn ervaring met de 'Heilige Koemarkt'. Benieuwd naar meer video's van Orfeo? Bezoek dan zijn YouTube kanaal. 

UITagenda Laag Holland
Openluchtshow Koemarkt Orfeo