Jachthaven De Meermolen ligt in het Noord-Hollandse plaatsje De Rijp. Op een idilische locatie met uitzicht over de Eilandspolder en de Beemster vind je de haven aan de oever van de Beemsterringvaart net ten noorden van de brug.

De Rijp en haar omgeving is rustig, groen en gemoedelijk. Het historische dorp, met tal van monumentale gebouwen, ligt op steenworp afstand van de haven. Daar vind je winkels en eet- en drinkgelegenheden. Een supermarkt vind je op zo'n 1,5 km in de straat 'Driemaster'. Bij de VVV is uitgebreide informatie verkrijgbaar over de vele wandel, fiets een vaartochten die je in de regio kunt maken.

De haven beschikt over ca. 48 ligplaatsen en heeft water en elektriciteit. Verder is er eenvoudig sanitair aanwezig . De Meermolen heeft voornamelijk vaste ligplaatshouders en veel ligplaatsen hebben beschikking over een eigen stuk tuin.

Passanten zijn welkom: Wil je van te voren weten of een ligplaats beschikbaar is: neem dan contact op met de havenmeester 06- 25535337 of via 8nemead.j@upcmail.nl.

Locatie