Midden in het landelijke Noord-Hollandse dorp Schermerhorn staat de sfeervolle Grote Kerk. Gebouwd in 1636 en compleet gerenoveerd in 2017. Daarmee is het een indrukwekkend mooie locatie geworden voor elke activiteit, waar mooie herinneringen en bijzondere indrukken kunnen ontstaan.

Neem een kijkje in de kerk en in de geschiedenis De Grote Kerk Schermerhorn stamt uit 1636 en kent vele cultuurhistorische schatten. Heb je bijvoorbeeld de prachtige 17e-eeuwse gebrandschilderde ramen in de kerk al eens bekeken? En er is nog zoveel meer bijzonder cultureel erfgoed te zien. Neem een kijkje in de kerk en in de geschiedenis.

Bekijk daarnaast de agenda van het eigen culturele programma, maar laat je vooral ook inspireren tot het organiseren van jouw eigen evenement in onze kerk. Trouwen, rouwen, zakelijke bijeenkomst of cultureel evenement: het kan allemaal. Om jouw activiteit mogelijk te maken, denken zij graag met je mee. Daarbij werken zij samen met onze ‘hofleveranciers’ voor arrangementen op maat.

Openingstijden

  • Kijk op de website voor de meest actuele openingstijden.

Neem alvast een kijkje

Locatie