Rustpunt Oost Phalia in de Schermerpolder is de perfecte tussenstop voor jouw wandel- of fietsroute. Hier kun je genieten van een heerlijke lunch met een schitterend uitzicht over de weilanden van de Schermer.

Dit rustpunt vind je tegenvoer de veerpont richting Akersloot. Op het rustpunt vind je een picknicktafel, waterkoker en Senseo-apparaat. Een heerlijke plek dus voor een korte pauze en om je zelf meegebrachte boterham met kopje koffie of thee te nuttigen. Daarnaast vind je op het rustpunt veel leef- en speelruimte, zoals skelters voor kinderen, (boerderij) dieren (konijnen, cavia, voliére met vogeltjes, geitjes etc.), de mogelijkheid om je auto te parkeren, een winkeltje met cadeautjes en streekproducten en de mogelijkheid om te schuilen tegen de regen.

Heb je onderweg pech gehad of moet de elektrische fiets opgeladen worden? Dan ben je bij Rustpunt Oost Phalia aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk een lekke band plakken of de elektrische fiets opladen. Ideaal zo'n Rustpunt in de buurt! 

Locatie