Prachtige vergezichten over de Eilandspolder en echte stilte, ondanks het gekwetter van de vele weidevogels. Bij Boerderij De Fryhof ervaar je de prachtige Noord-Hollandse natuur en kom je helemaal tot rust

Boerderij ‘De Fryhof’ heeft zes unieke kamers, een ruime woonkamer, een goed geoutilleerde keuken en een ruim opgezet buitenterrein. Deze groepsaccommodatie ligt dicht bij steden als Amsterdam en Alkmaar.

Iris, Titia en Steven bieden jouw groep de mogelijkheid de riant verbouwde boerderij, met zowel binnen als buiten veel ruimte, in z’n geheel te huren. De groepsaccommodatie is geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor groepen in familie- of vriendenverband. Zelfs de ligging, aan het einde van de verharde weg, werkt mee aan een volledig besef van privacy.

Vanuit de boerderij kijk je uit over de prachtige natuur van de Eilandspolder. In het nabijgelegen meertje is het mogelijk om lekker te zwemmen, vissen en varen; ze hebben een roeibootje en twee kano’s waarvan je gebruik kunt maken. De prachtige, omheinde tuin is ook zeer geschikt voor kleine kinderen.

Neem alvast een kijkje

Locatie