Hou je van kleinschaligheid en een persoonlijke benadering? Dan is Pension Zonneweelde met zijn 8 mooie ingerichte kamers uitstekend geschikt voor je. Het pension is gevestigd in een geheel verbouwde stolpboerderij. 

Kamers en faciliteiten
De kamers zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, wireless internet, CV en satéliet-TV. Het ontbijt word geserveerd in de gezellige ontbijtzaal van waaruit je tevens een fantastisch uitzicht heeft over het typisch Hollandse polderlandschap. ' s Avonds kun je gebruik maken van de recreatiezaal waar je gezelschapsspelletjes kunt doen en een drankje en hapje kunt nuttigen.

Ligging
Pension Zonneweelde ligt centraal tussen tal van eeuwenoude stadjes, zoals Edam, Volendam, Hoorn, Alkmaar en Enkhuizen. Maar ook Amsterdam ligt op nog geen 25 km. Uitstekend uitgangspunt voor tal van fiets- en dagtochten. Op 500 meter afstand ligt het IJsselmeer. Ideaal voor surfen, zwemmen en vissen. Ook het huren van fietsen of motor boot behoort tot de mogelijkheden die pension Zonneweelde je te bieden heeft.

Prijzen

  • 1-persoons kamer zonder privé sanitair vanaf: € 55,00
  • Toelichting prijs: 3 pers. kamer € 105,00 p.n.
    4 pers. kamer € 140,00 p.n.
    Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie